Pages Navigation Menu

2Cellos, concert extraordinar la Sala Palatului

2Cellos, concert extraordinar la Sala Palatului

Celebra trupa 2Cellos, formata din doi muzicieni inzestrati cu calitati muzicale supra-omenesti, Luka Sulic si Stjepan Hauser, revine in Romania.

2cellos_pub_6008_photo

2Cellos

Duminică, 6 decembrie, duo-ul inedit format din “oamenii-orchestra” Luka Sulic si Stjepan Hauser revine in Romania pentru un nou concert la Sala Palatului.

Acompaniati de tobosarul Dusan Krajc , acestia vor sparge barierele intre muzica clasica si rock intr-o maniera cu totul orginala si ne vor arata ca Brahms, Elton John, ACDC sau Steve Vai au multe elemente in comun, conform comunicatului de presa.

2Cellos au sustinut si anul trecut un concert senzational la Sala Palatului cu casa inchisa, cucerind iremediabil publicul roman.

”Un concert al celor de la 2Cellos este cu totul si cu totul o experienta incendiara, in primul rand pentru fiorii pe care ti-i dau acordurile innebunitoare de violoncel, in al doilea rand pentru conexiunea si prietenia pe care o inspira acest minunat duo, iar in al treilea rand, pentru umorul savuros al baietilor. Si daca vor reveni in Romania, asa cum au parut sa lase de inteles, atunci nu pot decat sa va invit calduros sa mergeti la urmatorul lor concert, pentru ca nu veti regreta!” (iConcert)

Anul acesta, cei doi va invita sa luati parte la un show complex care va cuprinde atat eleganta si rafinamentul muzicii clasice, cat si momente de o nebunie muzicala si scenica absolut savuroase.

Iubitorii de muzica care nu şi-au achizitionat bilete pentru acest eveniment de amploare au motive să se grabească, numarul locurilor disponibile scazand zilnic. Deocamdata, au mai ramas doar biletele la categoriile VIP, I si II. Biletele sunt disponibile in reteaua eventim si online pe www.eventim.ro.

 

 

Citeste si: 2014 – Fenomenul muzical 2Cellos vine in Romania

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>