Pages Navigation Menu

25.000 de oameni la DreamHack

25.000 de oameni la DreamHack

Peste 25.000 de oameni au participat zilele acestea la DreamHack Masters Bucuresti, cel mai mare eveniment de sport electronic din Romania.

byoc-dreamhack

Competitia a avut loc de vineri pana duminica la Sala Polivalenta, iar premiile au avut o valoare totala de 120.000 de dolari. Evenimentul a fost urmarit online de 2,2 milioane de oameni.

Cap de afis a fost competitia DotA 2 Champions League, dotata cu premii de peste 75.000 de dolari. Unul dintre componentii echipei castigatoare, Natus Vincere (Na’Vi) din Ucraina, Danil “Dendi” Ishutin, a castigat mai mult de un milion de dolari din gaming.

Au fost 40 de ore de activitati, cu 180 de jucatori profesionisti din tara si din strainatate si 314 jurnalisti acreditati. S-au folosit 285 de PC-uri, laptopuri si console, fiind nevoie de 10 Gbps banda, traficul maxim fiind de 1,5 Gbps.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>