Pages Navigation Menu

Alice Cooper de la Hollywood Vampires, mesaj pentru fanii români!

Alice Cooper de la Hollywood Vampires, mesaj pentru fanii români!

România este singura țară din estul Europei ce urmează să fie vizitată de Johnny Depp, Alice Cooper și Joe Perry, cei trei reunindu-se pentru un concert marca Hollywood Vampires.

The Hollywood Vampires

The Hollywood Vampires

 

În așteptarea super concertului Hollywood Vampires, Alice Cooper a transmis un mesaj către publicul din România! Acesta va concerta la Romexpo, în premieră, în 6 iunie, alături de  Johnny Depp si Joe Perry.

 

Artist de excepție, cu o contribuție majoră în istoria rock-ului, Alice Cooper este creditat pentru inventarea shock rock-ului, caracterizat prin elemente vizuale de impact, inspirate din universul vodevil.

Alice Cooper este și cel care a dat numele supergrupului, The Hollywood Vampires, după clubul exclusivist al anilor ’70 din Los Angeles în care activitatea principală era consumul de băuturi alcoolice. Din acest grup select au facut parte Ringo Starr & John Lennon (The Beatles), Keith Moon (The Who), Jim Morrison (The Doors), Jimi Hendrix, Mickey Dolenz sau Harry Nilsson.

În urmă cu 3 ani, Alice Cooper, împreună cu bunii săi prieteni, Johnny Depp si Joe Perry, s-au întâlnit și au decis să ducă mai departe stindardul spiritual al clubului Hollywood Vampires, interpretând piesele colegilor de breaslă care nu se mai află printre noi, dar care vor trăi veșnic grație moștenirii culturale și muzicale pe care au lăsat-o.

În deschiderea spertacolului va avea loc un un show inedit, pregătit special pentru această ocazie, al formației Robin and the Backstabbbers.

 

Bilete

Biletele pentru concertul The Hollywood Vampires se pot achiziţiona din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor şi au preţuri cuprinse între 169 lei şi 459 lei.

Un eveniment organizat de Phoenix Entertainment și susținut de Rock FM și PRO Cinema.

 

Citește și: JOHNNY DEPP, ALICE COOPER, JOE PERRY (AEROSMITH) SI GASCA LOR DE SUPER STARURI IN PREMIERA IN ROMANIA

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>