Pages Navigation Menu

16 ani de la primul show RHYTHM OF THE DANCE!

16 ani de la primul show RHYTHM OF THE DANCE!

Afis RHYTHM OF THE DANCE - turneu national

     In urma cu fix 16 ani, in luna martie, Rhythm Of The Dance – impresionantul show ce va fi prezentat in sapte orase din Romania in perioada 24-30 Aprilie 2015, era pus in scena pentru prima data de catre Compania Nationala de Dansuri a Irlandei! 

Show-ul ce avea sa marcheze nasterea unui fenomen, a avut loc in Norvegia, in 1999. Inca de la debut, Rhythm Of The Dance a atras milioane de fani si, alaturi de River Dance – cu care a fost adesea comparat, a marcat o noua era in divertismentul irlandez!

Initial, show-ul trebuia sa cuprinda doar un turneu de trei saptamani in SUA, dar a fost atat de apreciat si dorit, incat a fost prelungit, iar 16 ani mai tarziu continua sa primeasca aprecieri pozitive, din ce in ce mai multe, din partea fanilor si chiar a criticilor!

Combinand artele traditionale cu cele moderne (balet, dans modern, jazz), alaturi de muzica si cea mai avansata tehnologie scenica, show-ul este o poveste veche de mii de ani, executata cu ajutorul tuturor resurselor contemporane si avantajelor teatrului contemporan.

In luna martie a anului 1999, Rhythm Of The Dance a introdus un nou capitol in divertismenul irlandez, fiind evaluat ca unul dintre cele mai populare si ocupate spectacole de dans irlandez din lume! Rhythm Of The Dance este un spectacol pur, deoarece pastreaza traditiile dansului irlandez, prezentandu-l insa in cel mai modern format!

Turneul Rhythm Of The Dance ajunge in Romania pe 24 aprilie 2015 la Constanta, urmand apoi sa sustina spectacole la Suceava (25 Aprilie), Iasi (26 Aprilie), Bucuresti (27 Aprilie), Brasov (28 Aprilie), Cluj (29 Aprilie), Timisoara (30 Aprilie). Biletele se gasesc in reteaua BILETOO, la Teatrul National Bucuresti, in Librariile Librarium si Eminescu, la magazinele Flanco, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan – Statia de metrou Unirii 1. Lista magazinelor din alte orase ale tarii se gaseste aici. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: www.BILETOO.ro, www.BILET.ro, www.SalaPalatului.ro, www.BLT.ro, www.BILETE.ro, www.EVENTIM.ro sau www.MYTICKET.ro!

ROTD

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>