Pages Navigation Menu

Untold Story in Your City: ANDY C vine la București!

Untold Story in Your City: ANDY C vine la București!

Untold Festival este unul dintre evenimentele mult așteptate de români. Pe lângă artiști celebri, festivalul are un concept unic, bazat pe povești tradiționale românești. 

Promo-party-AndyC

În 25 aprilie basmele românești vor cuceri clubul Colectiv din București pentru primul promo party marca Untold Festival. Artiști de linia întâi, ca ANDY C, DJ Snow, Bass Turbat, Marwan Dua, Senior Division și Inflex, au pregătit un spectacol de excepție, marca  Untold.

Andy C (39 de ani) este unul dintre cei mai apreciați DJ de Drum and Bass din lume, fiind votat Best DJ la Drum and Bass Arena Awards în fiecare an, începând cu 2009. De curând, artistul a fost premiat cu Best Drum and Bass DJ la National Drum and Bass Awards 2015, fiind cunoscut și ca DJ cu semnătură proprie atât în ceea ce priveşte sound-ul, cât şi în modul în care îşi sincronizează mixerele la care evoluează.

Untold Festival este cel mai așteptat eveniment al anului în România. Festivalul are un concept unic, bazat pe poveștile tradiționale românești, completat de unii dintre cei mai buni artiști din lume. Avicii și David Guetta împreună cu alți 150 de artiști vă vor purta într-o altă dimensiune. Patru zile și peste 80 de ore de muzică vor transforma unul dintre cele mai dinamice orașe din România într-un tărâm magic.

Bilete:
50 de lei până în 24 aprilie în limita a 650 de bilete
60 de lei în seara evenimentului

Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim.ro.

+18

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>