Pages Navigation Menu

10 Tipuri de Pepsi pe care nu le-ai incercat

10 Tipuri de Pepsi pe care nu le-ai incercat

1

1. Crystal Pepsi – A fost comercializat la inceputul anilor 1990 in Canada, SUA, Australia si o parte din Europa. Acest tip de Pepsi era incolor si nu continea cofeina.

2

2. Pepsi Raw – A fost comercializat exclusiv in UK in anul 2008, acest tip de suc continea numai ingrediente naturale (fara coloranti artificiali, indulcitori sau conservanti). Un produs asemanator a fost vandut in SUA  si Mexico sub numele de Pepsi Natural.

3

3. Pepsi Gold – Editie limitata de Pepsi comercializata special pentru Cupa FIFA 2006, acest tip pe langa aspectul auriu, continea si ghimbir.

4

4. Pepsi Holiday Spice – Editie limitata de Pepsi cu scortisoara, comercializata in SUA si Canada timp de 8 saptamani din Noiembrie 2004. O alta versiune este Christmas Pepsi care avea o reteta aproape identica cu cea de  Pepsi Holiday Spice, dar continea in plus nucsoara si cacao.

5

5. Pepsi Mojito – Editie limitata de suc cu gust de lamaie si menta, fara alcool, comercializat in vara anului 2009.

6

6. Pepsi Azuki – Este suc de culoare rosie, cu gust de boabe de azuki, editie liminata comercializata in Japonia la data de 20 Octombrie 2009.

7

7. Pepsi Ice Cucumber – Editie limitata de Pepsi verde, cu gust de castravete. Acest tip de suc a fost comercializat in Japonia in vara anului 2007.

8

8. Pepsi Mont Blanc – Acest tip de Pepsi este bazat pe un desert francez din castane si a fost vandut pe o perioada limitata in Octombrie 2010.

9

9. Pepsi White – Pepsi cu gust de iaurt, vandut in Japonia in anul 2008.

10

10. Pepsi Perfect – Este un tip de Pepsi cu adaos de vitamine care apare in filmul „Inapoi in viitor 2”, unde actiunea se desfasoara in anul 2015.

 

Sursa: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Pepsi_variations#Japan

http://www.buzzfeed.com/hgrant/19-pepsi-flavors-youve-probably-never-heard-of

Sursa foto: http://www.ohgizmo.com

http://whitsblog.com/failed-soda-crystal-pepsi/

http://www.buzzfeed.com/hgrant/19-pepsi-flavors-youve-probably-never-heard-of

http://www.japanprobe.com/2007/05/24/coming-soon-pepsi-ice-cucumber/

http://www.mikesblender.com/indexblog186.htm

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>