Pages Navigation Menu

1 000 de imigranti au intrat in Ungaria

1 000 de imigranti au intrat in Ungaria

O mie de imigranti si-au continuat luni seara marsul spre Europa de Vest intrand in Ungaria in momentul in care, la Berlin, presedintele Francois Hollande si cancelarul german Angela Merkel au pledat pentru un raspuns “unificat” al Uniunii Europene in fata afluxului fara precedent de refugiati de pe continent.

Migrants Mediterranean

Cel putin o mie de oameni venind din Serbia, intre care numerosi sirieni au trecut granita in Ungaria in apropierea satului maghiar Roszke.
Aceasta trecere in Ungaria, tara a UE, a avut loc cu cateva zile inainte de finalizarea instalarii unei bariere in caleea imigrantilor de la frontiera, anuntata pentru 31 de august de catre guvernul de la Budapesta.

Acesti migranti sunt printre cei 7000 de oameni ce au trecut prin Grecia si Macedonia, tari care au incercat fara succes sa-i opreasca.

“Avem nevoie sa punem in aplicare un sistem unificat de azil”, precum si “o politica de migratie comuna cu norme comune”, a declarat seful statului francez pentru presa din Berlin, alaturi de cancelarul german, subliniind ca este o “situatie exceptionala va dura”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>