Pages Navigation Menu

Workshop “Cum gestionam atacurile de panica si anxietatea” @ Intell Psy Group

Workshop “Cum gestionam atacurile de panica si anxietatea” @ Intell Psy Group

atac de panica

Clinica de Psihologie Dr. Ion Duvac anunta desfasurarea unui nou workshop

 Miercuri, 5 iunie 2013, ora 19:00  la sediul Intell Psy Group din Intrarea Rigas Nr 31bis va avea loc Workshop-ul “Cum gestional atacurile de panica si anxietatea”. Workshop-ul se adreseaza persoanelor direct interesate, dar si psihologilor care se formeaza ca terapeuti.

Atacul de panica este un acces brusc de frica intensa sau anxietate care dureaza cateva minute, dar ale carui simptome pot persista mai mult timp fiind caracterizate de frica de dezastru sau de pierderea controlului atunci cand nu exista un pericol real. De obicei, dureaza de la 5 la 20 minute, poate fi cauzat de circumstante stresante sau poate aparea pe nesteptate, iar simptomele pot varia de la batai accentuate ale inimii, la  dificultati de respiratie, dureri in piept, stari de lesin si pana la sentimente de pierdere a controlului sau de moarte iminenta.

Dupa parcurgerea cursului participantii vor fi capabili sa stapaneasca cu succes cunostinte, abilitati, metode practice, eficiente, concrete care le vor permite gestionarea situatiilor stresante, atacurilor de panica, fobiilor, temerilor irationale. Cursul este interactiv, se vor lua in discutie teme personale sau ale celor apropiati.

Cursul nu presupune niciun cost din partea participantilor! Accesul se face pe baza de confirmare prezenta, in limita locurilor disponibile.

RSVP: Ana Maria Maris , Ioana Postelnicu
ana.maris@admin.intellpsy.com
office@intellpsy.com
0756116636 (recepție)
031.425.28.25


Dr. Psiholog Ion Duvac este membru fondator al Colegiului Psihologilor din Romania, cu o vasta experienta profesionala in Psihologia clinica si in Psihologia intelligence-ului, prof. dr. Ion Duvac, detine functiile de Presedinte al Asociatiei Romane de Business Psychology si Vicepresedinte al Comisiei de psihologie pentru aparare, ordine publica si siguranta nationala din cadrul Colegiului Psihologilor din Romania. In prezent este Presedinte al Intell Psy Synergic Group, coordonand cu succes activitatile diviziilor componente: Intell Psy Human Resources, Intell Psy Consulting,  Intell Psy Research

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>