Pages Navigation Menu

Top 9 lucruri pe care ar fi bine să le faci în viața ta

Top 9 lucruri pe care ar fi bine să le faci în viața ta

Ce lucru ai făcut ultima oară pentru prima dată? Nu ai un răspuns încă? Poate data viitoare când vei deschide acest articol îl vei putea scrie într-un comentariu.

Top 9 lucruri pe care ar fi bine să le faci în viața ta

Top 9 lucruri pe care ar fi bine să le faci în viața ta

1. Ceva înfricoșător

Unul dintre cele mai spectaculoase sporturi extreme este Bungee Jumping. Dacă îți surâde să sfidezi gravitatea, atunci înarmează-te cu mult curaj, rezistență și experiența o vei căpăta o dată cu prima săritură.

Totuși, dacă ți se pare înfricoșător să vorbești în fața unui public, ar trebui să încerci să îți învingi teama. Măcar o dată în viață.

2. O vacanță de vis

Toată lumea merge în vacanțe, mai mult sau mai puțin costisitoare. Dar poate ar trebui să te gândești la o vacanță luxoasă și să pregătești o pușculiță pentru asta. Nu-i așa, măcar o dată în viață trebuie să avem o vacanță de vis.

Vacanță de vis

Vacanță de vis

3. Descoperă-ți pasiunea

Unul dintre secretele unei vieți fericite este descoperirea pasiunii. Dacă îți petreci tot timpul la un loc de muncă ce nu te satisface decât financiar, asta nu înseamnă decât că exiști, nu că și trăiești. Pasiunea ta nu-ți va cădea în poală într-o bună zi, ci trebuie să o descoperi. Cum faci asta? Experimentând. Când ai fost ultima dată pe un teren de tenis? Ți-ar plăcea să mergi la o cursă de carting?  Viața ta va căpăta o altă semnificație cu descoperea pasiunii și vei avea o altă motivație pentru a-ți atinge obiectivele.

4. Donează sânge

Știi câți oameni se sting zi de zi pentru că nu au suficient sânge pentru a se recupera? Clinicile de hematologie ascund atâta durere și nefericire în spatele unor uși și holuri suspect de curate. Dacă nu ai istoric medical și analizele îți sunt perfecte, poate ar trebui ca în agenda ta de săptămâna viitoare să îți faci loc și pentru o vizită la un centru de transfuzie de sânge. O singură înțepătură și maximum 35 de minute – atât de puțin înseamnă o șansă la viață.

5. Luptă pentru ceea ce crezi

Lumea este într-o continuă evoluție și schimbare. Afiliază-te grupărilor care împărtășesc aceleași credințe cu tine, mergi la marșuri, proteste, informează-te. Este important să te conectezi și să te înconjori de oameni asemănători, dar să îi și înțelegi pe cei care au opinii diferite.

Luptă pentru ceea ce crezi Sursă foto: https://www.totb.ro

Luptă pentru ceea ce crezi
Sursă foto: https://www.totb.ro

6. Fă o donație

Cel puțin o dată în viață ar trebui să îi oferi cuiva mai puțin norocos o masă. Deși s-a creat o tendință de a participa la acte caritabile, este încă un mare gest, mâncare fiind în continuare greu de dobândit. Obiceiul de a dărui nu face altceva decât să intensifice dorința de a dărui.

7. Mergi la festivaluri de muzică

Nimeni nu este prea bătrân ca să meargă festivaluri și să se bucure de muzică! Mii de oameni zboară în fiecare an pentru festivaluri de muzică, inclusiv vedetele! Muzica este înălțătoare, astfel încât mii de oameni se bucură de o experiență cu adevărat unică.

8. Dansează în ploaie

Chiar dacă pare un clișeu, dansul în ploaie trebuie experimentat. Pe cât de plăcut este, pe atât eliberarea va fi pe măsură.

9. Adoptă un animăluț

Vizitează un adăpost pentru animale și adoptă un animăluț mai în vârstă. Cu toții avem nevoie de iubire, fie că o dăm sau o primim.

Iubește și fii iubit

Iubește și fii iubit

Bonus: Iubește și fii iubit

Una dintre cele mai importante experiențe umane este dragostea. Fiecare om merită să fie iubit și să iubească în viața lui, iar dacă acest lucru pare terifiant pe unii, oamenii nu sunt meniți să fie singuri. O parte dintre noi iubim mai repede, ne îndrăgostim mai ușor, pe când alții se lasă mai greu pradă iubirii. Oricât de dificil ar fi, iubirea merită toate sacrificiile.

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>