Pages Navigation Menu

Sarah Jessica Parker, pe coperta unei reviste celebre

Sarah Jessica Parker, pe coperta unei reviste celebre

De la ultimul impact pe care l-a avut în popularul serial „Sex and the City” până la construirea unui imperiu al pantofilor, Sarah Jessica Parker are acum New York-ul la picioare.

http://www.harpersbazaar.com

http://www.harpersbazaar.com

Pe coperta lunii octombrie a revistei Harpers’s Bazaars va apărea faimoasa Sarah Jessica Parker, iar în interiorul acesteia cititorilor li s-a pregătit un interviu în care starul a dezvăluit numeroase aspecte ale vieții sale de familie.

Când Sarah Jessica Parker spune că iubește ceva, înclini să crezi că se iubește pe sine. În vocea ei găsești de toate – optimism, cochetărie, înțelepciune -, ea fiind totodată ghidul ce a condus timp de șapte ani femeile din și prin „Sex and the City”.

Când vorbește despre Manhattan, orașul unde își are reședința în prezent, Sara deschide larg ochii și povestește cu un entuziasm aparte modul în care a fost cucerită de acest loc.

„Îmi place orașul. Îmi place tot ceea ce are de oferit. Cred că ai mei copii sunt norocoși că se află aici, iar eu sunt mulțumită că vor crește în Manhattan. Îmi place metroul, îmi plac taxiurile, traficul, oamenii și toate oportunitățile pe care le găsesc aici.”

În interviul pe care l-a acordat jurnaliștilor de la Harpers’s Bazaars, Sarah Jessica Parker a demonstrat că se adaptează vremurilor, iar acest lucru se vede pe picioarele ei – literalmente.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>