Pages Navigation Menu

Remus Azoiței – Concert extraordinar la EUROPAfest Summer Edition 2016

Remus Azoiței – Concert extraordinar la EUROPAfest Summer Edition 2016

Castelul Peleș va aduna pentru o seară în sala de concerte cei mai apreciați artiști ai momentului, la primul spectacol EUROPAfest Summer Edition 2016. Remus Azoiței, decorat de către președintele României cu titlul de Ofiţer al Ordinului Meritul Cultural, este una dintre personalitățile culturale va încânta audiența în seara de 16 iulie.

Remus Azoiței - Concert extraordinar la EUROPAfest Summer Edition 2016

Remus Azoiței – Concert extraordinar la EUROPAfest Summer Edition 2016

Artiști români și internaționali vor concerta în prima seară a Galei EUROPAfest Summer Edition 2016. Printre aceștia se află și Remus Azoiței, un produs de renume al școlii românești de vioară.

Stabilit în Anglia după terminarea studiilor la Juilliard School – New York, Remus Azoiței face parte azi din elita muzicii londoneze. A concertat în săli prestigioase precum Carnegie Hall din New York, Concertgebouw Amsterdam, Salle Cortot Paris, Konzerthaus Berlin, St-Martin-in-the-Fields și Wigmore Hall în Londra, Teatro La Fenice Veneția, Auditorio Nacional Madrid si Konzerthaus Viena.

Nu puțini au fost artiștii cu care a colaborat, dintre care amintim: Lawrence Foster, David Geringas, Gerard Causse, Michael Sanderling, Adrian Brendel. The Strad l-a numit “un virtuoz incurabil cu suflet și tehnică fabuloasă”.

Deschiderea EUROPAfest Summer Edition are loc la Castelul Peleș, în Sala de concerte a reședinței regale, pe 16 iulie, începând cu ora 18.00.

Citește și: Opening Gala – EUROPAfest Summer Edition 2016

 

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>