Pages Navigation Menu

Opt ani de la moartea lui Michael Jackson

Opt ani de la moartea lui Michael Jackson

Michael Jackson, regele muzicii pop, a încetat din viață, din cauza unui stop cardiac, într-o zi de joi, 25 iunie 2009.

Opt ani de la moartea lui Michael Jackson Photo by Kevin Mazur/WireImage

Opt ani de la moartea lui Michael Jackson
Photo by Kevin Mazur/WireImage

Întreaga planetă a plâns moartea regele muzicii pop și legendele au început, o dată cu dispariția lui Michael Jackson, să curgă una după alta. De la acuzații de pedofilie până la teoriile conspiraționale că ar deține o proprietate pe o insulă, unde ar fi continuat să-și trăiască viața departe de camerele paparazzilor, poveștile continuă să se scrie și astăzi.

În anul în care familia comemorează opt ani de la plecarea în neființă a lui Michael, frații săi au decis să meargă mai departe, motiv pentru care au plecat într-un turneu aniversar Jackson 5.

Michael Jackson este unul dintre puținii artiști care au intrat de două ori în Rock and Roll Hall of Fame. Printre alte realizări se numără și 13 recorduri Guinness World, incluzând recordul pentru „ cel mai de succes entertainer din toate timpurile”, 14 premii Grammy, 26 premii American Music Awards, 12 premii World Music Awards, 17 single-uri numărul unu în Statele Unite, dintre care patru ca membru al formației The Jackson 5 și vânzări de peste 800 de milioane de discuri, fiind unul dintre cei mai vânduți artiști din istorie.

Născut la 29 august 1958, el a influenţat muzica încă de când interpreta în anii ’70 alături de The Jackson 5. Cele mai importante albume ale lui au fost „Thriller”, „Bad”, „Dangerous”, „HIStory”, „Invincible”.

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>