Pages Navigation Menu

Horațiu Mălăele și fiul, în 23 august, pe scena Cinema PRO

Horațiu Mălăele și fiul, în 23 august, pe scena Cinema PRO

După succesul incontestabil înregistrat cu recitalul „Sunt un orb”, Horațiu Mălăele, maestrul ironiei și al hazului ascuțit a revenit în atenția admiratorilor săi cu un nou spectacol, intitulat „Ediție Specială”.

HORAȚIU MĂLĂELE, BOGDAN MĂLĂELE ȘI RADU CAPTARI:  TRIO DE EXCEPȚIE ÎN ”EDIȚIE SPECIALĂ”

HORAȚIU MĂLĂELE, BOGDAN MĂLĂELE ȘI RADU CAPTARI: TRIO DE EXCEPȚIE ÎN ”EDIȚIE SPECIALĂ”

Horațiu Mălăele alături de Bogdan, fiul acestuia, cât și de muzicianul Radu Captari invită publicul la o „Ediție Specială”, miercuri, 23 august, la Cinema Pro, începând cu ora 19:30.

De această dată, Horațiu Mălăele este secondat pe scenă de fiul său, Bogdan Mălăele și de muzicianul Radu Captari.

Spectacolul are o dinamică deosebită, Mălăele tatăl și fiul având momente spumoase de dialog actoricesc, sau monologuri ce vor face publicul spectator să treacă prin stări afective intense, pornind de la emoțiile vibrante și ajungând, în mod evident, la râsul în hohote. Noul spectacol are la bază texte puternice pigmentate, cu momente umoristice rafinate „Best of Horațiu”, culese din cele mai bune reprezentații ale actorului dar și cu melodii speciale interpretate de îndrăgitul artist Radu Captari.

Protagoniștii Ediției Speciale vor evolua pe scena Cinema PRO din capitală, miercuri, 23 august, începând cu ora 19:30. Pentru spectatorii prezenți, seara va continua cu proiecția gratuită a filmului „Funeralii Fericite”, o comedie în care Horațiu Mălăele poate fi regăsit atât în ipostaza de actor, cât și în cea de regizor.

Biletele pentru spectacolul din data de 23 august, pot fi achiziționate de la casa de bilete a sălii Cinema Pro sau online prinwww.eventim.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro, www.iabilet.ro și www.ticketnet.ro.

Salvează

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>