Pages Navigation Menu

Concertul BLACK se va muta intr-o noua locatie: „Mai aproape de Colin Vearncombe!”

Concertul BLACK se va muta intr-o noua locatie: „Mai aproape de Colin Vearncombe!”

slideshow_evenimentMare_BLACKamanat

German Quality Entertainment impreuna cu managementul artistului BLACK  au luat o decizie corecta, mai ales pentru cei care totusi isi doresc acest eveniment, si anunta mutarea concertului intr-o locatie cu mult mai intima, perfecta pentru muzica lui Colin Vearncombe.

Noua sala si noua data ale acestui show vor fi anuntate cat de curand!

Concertul se va sustine, chiar daca a intampinat impedimente! Ne dorim ca muzica acestui artist sa fie ascultata si inteleasa mult mai bine intr-un cadru mai restrans, asa cum a lasat de inteles si publicul roman. Ne permiteti o mica gluma: se pare ca cifra 28 nu este favorabila lui BLACK, cel putin pe teritoriul din Romania. Prima data a fost programat pe 28 mai, acum pe 28 noiembrie, trebuie sa taiem din calendar aceasta combinatie si sa alegem o data cu noroc, a treia, ultima si una, evident, de succes! Speram ca spectatorii sa inteleaga ca organizarea, responsabilitatea pe care le avem sunt foarte mari si German Quality Entertainment nu a anulat evenimente, ceea ce nu se va intampla nici acum”, a declarat Christian Raetscher, CEO German Quality Entertainment.

Azi, cand trimitem acest nou comunicat, fiind 28 octombrie, speram sa fie de bun augur!

Returnarea biletelor se face incepand de maine, 29 octombrie, de la punctele de unde spectatorul a facut achizitia!

Cei care doresc sa isi pastreze biletul sunt rugati sa astepte pana saptamana viitoare cand anuntam noile detalii ale acestui concert, pentru a le explica cum se face conversia.

 

DESPRE BLACK (COLIN VEARNCOMBE)

Nascut in Liverpool, Marea Britanie, pe 26 mai 1962, Black (pe numele sau adevarat Colin Vearncombe) este, probabil, cel mai bine cunoscut pentru hiturile sale deja legendare “Wonderful Life ” si ” Sweetest Smile”. A lansat mai mult de 10 albume de studio, precum si mai multe materiale live in ultimii aproape 25 de ani.

 

Black si-a inceput activitatea muzicala in 1981, astfel ca putini iubitori ai pieselor lui cunosc ca solistul, printre multe activitati artistice, este si poet, publicandu-si anul trecut si prima colectie de poezii: I Am Not The Same Person. Cea de-a doua colectie este de gasit sub denumirea de Walk the Dottet Line.

 

Discret, Black a preferat sa nu iasa in evidenta si sa ramana undeva in umbra, sa compuna, sa recite si sa cante, fiind un dorit al organizatorilor de evenimente muzicale.

 

Acum, se gaseste din nou in atentia publicului, ocupandu-se de inregistrarea primul sau album in 6 ani, care urmeaza sa fie lansat în primavara anului 2015.  Anul trecut, Colin a lansat o campanie de finantare pentru a sprijini aparitia noului produs discografic, alaturi de partenerul de studio, Calum MacColl (fiul lui Ewan MacColl și Peggy Seeger și fratele lui Kirsty MacColl). Albumul este produs de legendarul Calum Malcolm. Colin explica: “Calum Malcolm a produs unii dintre artistii mei preferati din toate timpurile și sunt extrem de flatat ca lucreaza pentru noul meu material. El este , de asemenea, o mare personalitate pe care o am in studio-ul de inregistrari”.

 

Un album intens, cu melodii emotionante ce sunt invaluite de timbrul ca un fum a lui Colin . Rezultatul pare sa fie un clasic modern album ‘Black’ , care va încanta fanii lui de lunga durata, precum și angajarea unui public mai larg, cum ar fi cei care prefera Nick Drake, Rumer, Robert Palmer si Pet Shop Boys .

 

In ultimii doi ani a lansat doua EP-uri, a avut mai multe concerte din Europa si Rusia, apariții TV, trei turnee Marea Britanie si oaspete de seama in Moscova pe Stadionul Olimpic in fata a peste 24.000 de oameni .

 

Noul album Blind Faith a fost lansat pe 13 aprilie 2015 si va fi urmat de un turneu in Marea Britanie, Europa si nu numai.

 

Discografie:

 

1987       Wonderful Life                    

1988       Comedy

1991       Black

1993       Are We Having Fun Yet?                    

1999       The Accused                        

1999       Abbey Road Live                                 

2000       Water On Snow    

2001       Live At The Bassline                                           

2002       Smoke Up Close                   

2005       Between Two Churches                     

2009       The Given                            

2009       Water On Stone                  

2013       Wonderful Life (Expanded & Remastered)

2014       Blind Faith

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>