Pages Navigation Menu

CITIZENS, concert la București, in club Colectiv

CITIZENS, concert la București, in club Colectiv

Momentul reîntâlnirii cu CITIZENS! se apropie!  Trupa londoneză este nerăbdătoare să ne prezinte vineri, 29 mai, în Colectiv declarația ei de dragoste pentru Europa, într-o petrecere electro-pop exuberantă.

Citizens! web 72dpi final

CITIZENS! ne îndeamnă să ne lăsăm inhibițiile deoparte pentru concertul de vineri de la București, concert pe care membrii trupei și-l imaginează în cel mai exuberant mod posibil: ”Vrem cea mai mare petrecere pe care lumea a văzut-o, vrem lacrimi de bucurie, transpirație și săruturi. Vrem ca toată lumea să se sărute!

Cel mai nou material discografic al trupei, ”European Soul”, a fost lansat luna trecută iar primele piese lansate de pe acest album, ”Lighten Up” și ”Waiting for Your Lover”, sunt adevărate imnuri închinate muzicii pop. Versurile pieselor sunt despre dragoste, dorință și speranță, dar ritmul lor te face să vrei să dansezi și să te transpui în stări euforice – ambele piese sunt compoziții reprezentative pentru conceptul noului album, acela de unitate în spirit și de apropiere emoțională a locuitorilor Europei.

Petrecerea semnată CITIZENS! de la Bucureşti, ce va avea loc vineri 29 mai 2015, în clubul Colectiv (Str. Tăbăcarilor nr. 7, Sector 4, fosta fabrică Pionierul). Warmup & after: RE:ACTIV cu DJ LEO. Biletele la concert au prețul de 55 lei. În seara evenimentului, la intrarea în club, biletele vor costa 65 lei. Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim: online la http://bit.ly/citizens-colectiv şi în magazinele Domo, Germanos, Orange, Vodafone, librăriile Cărtureşti și Humanitas. Biletele pot fi comandate şi telefonic la nr. 1951.

 

InterArtist:

Website: http://www.interartist.ro

Facebook: http://www.facebook.com/Interartist

Twitter: https://twitter.com/InterArtist

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>