Pages Navigation Menu

ALESSANDRO SAFINA revine în România

ALESSANDRO SAFINA revine în România

ALESSANDRO SAFINA revine la sfârșitul anului în România, într-un concert special de Crăciun ce va avea loc la Sala Polivalentă din Cluj – Napoca.

ALESSANDRO SAFINA revine în România

ALESSANDRO SAFINA revine în România

Unul dintre cei mai cunoscuți tenori italieni, ALESSANDRO SAFINA,  va concerta la Cluj, în prima parte a lunii decembrie.

  Vocea sa limpede, puternică și senzuală va răsuna pe scena din Cluj în acompaniamentul unei orchestre simfonice, iar repertoriul vast de pop-opera, rafinat și foarte elegant, în ton cu muzica specifică finalului de an, va contura atmosfera perfectă a unui concert de neuitat.

Biletele pentru noul concert Alessandro Safina sunt disponibile la prețuri variabile în funcție de categoria de loc, după cum urmează: 315 lei (Golden VIP),263 lei (VIP), 210 lei (Categoria I), 168 lei (Categoria a II-a),116 lei (Categoria a III-a) și 63 lei (Categoria a IV-a).

Acestea pot fi achiziționate online de pe www.bilete.ro și www.eventim.ro sau din magazinele partenere ale acestora – Orange, Vodafone, Germanos, Librariile Carturesti si Humanitas, magazinele Carrefour, benzinariile OMV,de la Oficiile Poștei Române și magazinele Inmedio.

Citește și: Alessandro Safina, între muzică, pasiune și vedetism

Salvează

Salvează

Salvează

Salve

Salvează

Salvează

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>