Pages Navigation Menu

ABONAMENTELE pentru cel mai mare FESTIVAL din Romania s-au epuizat in 10 secunde

ABONAMENTELE pentru cel mai mare FESTIVAL din Romania s-au epuizat in 10 secunde

Sutele de abonamente puse spre vânzare pentru Festivalul Internațional ”George Enescu” s-au epuizat în doar 10 secunde, cu toate că organizatorii au dublat numărul acestora.

festival_enescu31

Abonamentele pentru cea de-a XXII-a ediţie a Festivalului Internaţional “George Enescu”, care au fost puse în vânzare joi, de la ora 10.00, în reţeaua Eventim, s-au epuizat în 10 secunde, pentru concertele de la Ateneul Român, respectiv 10 minute, pentru reprezentaţiile de la Sala Palatului.

Vânzările abonamentelor pentru cea de-a XXII-a ediţie a Festivalului Enescu, care se va desfăşura în perioada 30 august – 20 septembrie, au înregistrat un nou record, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

În total, au fost puse în vânzare câte 250 de abonamente pentru fiecare dintre cele două tipuri disponibile de la Ateneul Român (B şi C), 750 de abonamente tip A, un număr de 250 de abonamente tip A1 şi 250 de abonamente tip A2, reprezentând o treime din locurile disponibile. Faţă de ediţiile precedente ale festivalului, crearea unor noi tipuri de abonamente (A1 şi A2) a permis punerea în vânzare a unui număr mai mare de locuri.

“Statistic, o comandă plasată pe site-ul Eventim conţine în medie 2,8 bilete. Cu 1.000 de utilizatori logaţi în momentul începerii vânzării, 2.800 de bilete ar fi putut fi vândute în primele secunde, către aceşti utilizatori. Raportat la numărul de abonamente disponibile, este deja aproape dublu şi vorbim doar de primele secunde. În total, estimativ, din traficul înregistrat pe site-ul Eventim, cererea a fost de aproximativ 10 ori mai mare decât disponibilul de locuri”, a declarat Valentin Vasiloiu, directorul Eventim.

george-enescu-2011

De asemenea, biletele individuale pentru ediţia din 2015 vor fi puse în vânzare vineri, de la ora 10.00, prin reţeaua Eventim.

Ediţia din 2015 va avea loc între 30 august şi 20 septembrie, la Sala Palatului şi Ateneul Român din Bucureşti, şi va găzdui, timp de 22 de zile, 58 de concerte în săli, precum şi multe alte evenimente în aer liber, în “Piaţa Festivalului”, care seva desfăşura între 3 şi 20 septembrie, şi în cadrul “Bucureştiului Creativ”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>